tisdag 27 november 2012

Åter från utlandet

Efter en tid utan insperation till matlagning och en helg spenderad på resande fot (läs galen hardstyle fest i holland, QLIMAX!) så kommer här i alla fall en liten redogörelse av kvällens matbestyr.

Pasta med jägarskav och kornärtkockspesto
400gr Jägarskav
½ L Färska champinjoner
½ (eller mer) Kronärtkockspesto
2 tomater
1 näve Ruccola
1 stor morot
1 röd chili
Börja med att starta vatten till önskad pasta (fullkorns spagetti använde vi den här gången)
Stek upp jägarskaven med ordentligt med salt och peppar. Riv i moroten och skiva ner champinjonerna och chilin i skaven. Rör ner önskad mängd pesto. Låt puttra ihop. Dela tomaterna i bitar och lägg i på slutet.
När pastan är klar för servering så är det dax att slänga i ruccolan så  den inte blir trött och tråkig innan servering.
En enkelt rätt som tar max 20 min att laga om man är lite hemma i köket. Perfekt vardagsmat.


 
 
Bon Appetit




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar